Bramboráčky za méně než korunu kus (třicet kusů vyjde totiž cca na dvacetikorunu)? Není problém, Láďa Hruška to snadno zvládne. Postup je navíc zcela snadný.
Bramboráčky z tvrdého chleba podle Ládi Hrušky
|
|
Suroviny:
|
|
tvrdý chléb
|
10 Kč
|
2 vejce
|
6 Kč
|
majoránka
|
2 Kč
|
3 stroužky česneku
|
2 Kč
|
sůl
|
|
pepř
|
|
CELKOVÁ CENA
|
20 Kč
|
Postup:
Tvrdý chleba namočíme do vody, ve velké míse k němu přimícháme vejce, česnek a koření. Uhněteme pak těsto. To by mělo být hustší než v případě „běžných“ bramboráků a nemělo by se ani trhat. V pánvi rozpálíme olej a jednotlivé placičky na něm usmažíme.
Nevíte prosím vás, kde se dá koupit ten tvrdý chléba za těch 10 korun? U nás mají jen čerství za 26,90Kč a ten se my kupovat nechce protože to už jsou ty branbory levnější.
Bramboracky jsou vyborne a delam je uz dlouha leta.Vetsinou když zbyva chleba.Tak ho nemusim kupovat tvrdy,Protoze je to zbytecne.Tenhle recept je zalozen na zbylem chlebe a tak není potřeba ho kupovat.