Recepty z kategorie: Polévky
Domácí a tradiční. Bohužel pro ty, kteří žijí v městských bytech, skoro i nedostupná. Zabíjačková polévka je parádní pokrm pro každého, kdo někdy bydlel na vesnici. Ale teď si ji můžete připravit snadno a rychle kdekoliv – stačí jen jedno jelito od řezníka. Ingredience: Jedno kroupové jelítko cibule sádlo (může být i olej) půl druhé lžíce…
Autor kuchařky Chutně a Levně Láďa Hruška se rozhodl uvařit krémovou polévku z pečené mrkve. Recept na tuto polévku není příliš známý, ale je skutečně chutná. A jak je již zvykem, jedná se o rychlou, chutnou a levnou polévku. A pokud její základ uděláte z vývaru, pak nemůže být pochyb o tom, že je hodně zdravá. Ingredience: 3…
Konečně je tu léto, sluníčko, čas u vody a především čas dovolených. Na dovolenou si pro vás Láďa Hruška připravil táborákový recept na krémovou sýrovou polévku z taveňáku. Trojúhelníčkový tavený sýr nepatří pouze na chleba a rohlíky. když vám zůstane trojhránek třeba od snídaně, můžete si z něho uvařit rychlou a chutnou polévku, po které se bude olizovat i…
Česká republika je největším producentem chřestu vůbec. Naprostá většina se ho však vyváží, neboť s chřestem neumíme v kuchyních příliš pracovat. Láďa dnes přináší recept na chtěstovou polévku, která nemusí být vůbec drahá a bude chutná. Připravit chutnou chřestovou polévku jako z top restaurace, ale za pár korun není nic těžkého. Budete potřebovat tyto ingredience: 8…
Čtyři porce polévky za deset korun. Chlebová polévka od Ládi Hrušky slaví velké úspěchy! Navíc jde o dietní stravu, nepřiberete ani deko navíc! RECEPT NA VÝTEČNOU CHLEBOVOU POLÉVKU: Postup: Do půl litru vody vložíme zeleninový bujon. Přidáme lžíci kmínu a vaříme dva krajíčky chleba pokrájeného na kostičky do doby, než se rozvaří (po deseti minutách…