Máte rádi tavený sýr? Jasně, zbytečná otázka. Ví to i Láďa Hruška, který Vám přináší recept na domácí „taveňák“. Oproti supermarketu za méně než polovinu peněz a bez „éček“.
„Důležité je, abyste použili měkký tvaroh nevaničkový, ale v POZLÁTKU,“ říká Láďa Hruška.
Postup:
- Dejte tvaroh do misky, rozmačkejte vidličkou a zlehka posolte.
- Přidejte lžičku jedlé sody, promíchejte a nechte několik minut odležet.
- V kastrole si rozpusťte malou hrudku másla.
- Přidejte rozpuštěné máslo k tvarohu a promíchejte.
- Nechte v misce zchladit. Dobrou chuť!
P. s. Co takhle jej namazat na domácí chleba z kuchyně Ládi Hrušky?
Vaše komentáře k receptu
Zatím se k receptu nikdo nevyjádřil. Buďte první!