Chipsy z kuřecích kůžiček se sýrem a pomerančem

Autor receptu Láďa Hruška

Co takhle kuřecí chipsy se sýrem a pomerančem? Jednoduchý recept, který dojde uznání hlavně na rodinných oslavách nebo párty s přáteli.

Postup:

Kůžičky propláchneme pod vodou a pokrájíme je na malé kousky. Poskládáme je na pekáč, osolíme, přidáme i pepř a grilovací koření a hurá do trouby (olej není třeba, kůže jsou i tak mastné až dost). Dozlatova propečené kůže potřeme sýrem a přizdobíme pomerančem. A je hotovo! Půl kila kuřecích kůžiček zaměstná až pět lidí najednou.

 

 

Chipsy z kuřecích kůžiček se sýrem a pomerančem
Prosím, ohodnoťte recept

Dobrý recept? Dejte mi like a sdílejte ho :-)

O autorovi

Hruška

Ladislav Hruška je reportér a moderátor televize TV NOVA. Znáte ho především jako Potravinového inspektora a nyní ho můžete vídat v roli "kuchaře" amatéra v titulu Levně a chutně, kde ukazuje jednoduché a levné recepty.

Sdílejte náš recept přátelům!

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati

Vaše komentáře k receptu

Zatím se k receptu nikdo nevyjádřil. Buďte první!

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry

Přidat komentář