Jak uvařit bramboráčky z tvrdého chleba za 20 Kč

Autor receptu Láďa Hruška

Bramboráčky za méně než korunu kus (třicet kusů vyjde totiž cca na dvacetikorunu)? Není problém, Láďa Hruška to snadno zvládne. Postup je navíc zcela snadný.

Bramboráčky z tvrdého chleba podle Ládi Hrušky
Suroviny:
tvrdý chléb
10 Kč
2 vejce
6 Kč
majoránka
2 Kč
3 stroužky česneku
2 Kč
sůl
pepř
CELKOVÁ CENA
20 Kč

 

Postup:

 

Tvrdý chleba namočíme do vody, ve velké míse k němu přimícháme vejce, česnek a koření. Uhněteme pak těsto. To by mělo být hustší než v případě „běžných“ bramboráků a nemělo by se ani trhat. V pánvi rozpálíme olej a jednotlivé placičky na něm usmažíme.

 

Prosím, ohodnoťte recept

Dobrý recept? Dejte mi like a sdílejte ho :-)

O autorovi

Hruška

Ladislav Hruška je reportér a moderátor televize TV NOVA. Znáte ho především jako Potravinového inspektora a nyní ho můžete vídat v roli "kuchaře" amatéra v titulu Levně a chutně, kde ukazuje jednoduché a levné recepty.

Vaše komentáře k receptu

  1. Imrich Bugár říká: 22.8.2014

    Nevíte prosím vás, kde se dá koupit ten tvrdý chléba za těch 10 korun? U nás mají jen čerství za 26,90Kč a ten se my kupovat nechce protože to už jsou ty branbory levnější.

  2. vendy říká: 23.8.2014

    Bramboracky jsou vyborne a delam je uz dlouha leta.Vetsinou když zbyva chleba.Tak ho nemusim kupovat tvrdy,Protoze je to zbytecne.Tenhle recept je zalozen na zbylem chlebe a tak není potřeba ho kupovat.

Přidat komentář