Špagetová pizza

Autor receptu Láďa Hruška

špagetová pizzaNetradiční, ale přesto dost italské jídlo. Špagetová pizza znamená kombinaci dvou nejoblíbenějších středomořských pochutin. V podstatě to jsou takové zapečené těstoviny.

Ingredience:

balíček špaget
čtyři vejce
cibule
sůl, pepř, oregano, tymián
blok sýra
blok uzeniny
rajče
trochu strouhaného sýra na posypání

Postup:

1) Špagety nejprve uvaříme. Potom rozšleháme vejce a přidáme na kostky pokrájený sýr a uzeninu, stejně tak cibuli. Přidáme koření a promícháme směs vidličkou.

2) Špagety poté položíme na rozpálenou pánev a přidáme na ně vajíčkovou směs. Deset minut necháme péct pod pokličkou, poté vše dáme do trouby vyhřáté na 180 stupňů Celsia a pečeme další asi čtvrthodinu. Dozdobíme pak rajčetem nebo mozzarellou a dopékáme asi deset minut, tentokrát už bez pokličky.

Špagetová pizza

Dobrý recept? Dejte mi like a sdílejte ho :-)

O autorovi

Hruška

Ladislav Hruška je reportér a moderátor televize TV NOVA. Znáte ho především jako Potravinového inspektora a nyní ho můžete vídat v roli "kuchaře" amatéra v titulu Levně a chutně, kde ukazuje jednoduché a levné recepty.

Vaše komentáře k receptu

Zatím se k receptu nikdo nevyjádřil. Buďte první!

Přidat komentář