Rajčatová hořčice

Autor receptu Láďa Hruška

Rajčatová hořčiceLáďa Hruška dnes vyrobil něco, co tu ještě nebylo :) Rajčatovou hořčici. Podívejte se, jak se tento neobvyklý recept dělá.

Včera jsme vyzkoušeli recept na domácí kečup a dnes se Láďa pustil do domácí hořčice. Složení této hořčice je nezvyklé, základem jsou rajčata.

Seznam ingrediencí, které budete potřebovat, vč. orientačních cen:

  • 2 kg zralých rajčat 60,- Kč
  • 3/4 kg žlutých paprik 23,- Kč
  • 3 velké cibule 8,- Kč
  • 1/2 sáčku nakladače DEKO 4,- Kč
  • 2 a 1/2 velkého panáku oleje 2,- Kč
  • 8 pol. lžic cukru 2,- Kč

A jaký je postup? Velmi snadný. Všechnu zeleninu nakrájejte na drobné kostičky a vařte ji, dokud se nevytvoři hustá směs. Poté přidejte ostatní ingredience. Chvíli povařte, poté rozmixujte tyčovým mixérem a přepasírujte. Horkou směsí naplňte sterilizované sklenice. Dobrou chuť!

Rajčatová hořčice

Dobrý recept? Dejte mi like a sdílejte ho :-)

O autorovi

Hruška

Ladislav Hruška je reportér a moderátor televize TV NOVA. Znáte ho především jako Potravinového inspektora a nyní ho můžete vídat v roli "kuchaře" amatéra v titulu Levně a chutně, kde ukazuje jednoduché a levné recepty.

Vaše komentáře k receptu

Zatím se k receptu nikdo nevyjádřil. Buďte první!

Přidat komentář