Nadívané kuřecí kůže za 25 Kč

Autor receptu Láďa Hruška

Nadívané kuřecí kůže, to je další zajímavý recept z dílny Ládi Hrušky. Takže jak na to?

Nadívané kuřecí kůže Ládi Hrušky
Zdroj: TV Nova

Postup:

Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou nadrobno, následně přidáme i pokrájená játra a necháme trochu vychladnout. Poté vyždímáme chléb namočený do mléka nebo vody, přidáme cibulku s játry, česnek, vejce, sůl a petržel. Náplň do kuřecích kůží je tak hotová.

Zamotáme náplň do kuřecích kůží, prosolíme a nasypeme trochu grilovacího koření. Dáme kůže do pekáče a podlijeme trochou vody. Vše pečeme asi patnáct minut v alobalu, ten poté vyjmeme a propékáme další čtvrt hodinu. A můžeme podávat!

Prosím, ohodnoťte recept

Dobrý recept? Dejte mi like a sdílejte ho :-)

O autorovi

Hruška

Ladislav Hruška je reportér a moderátor televize TV NOVA. Znáte ho především jako Potravinového inspektora a nyní ho můžete vídat v roli "kuchaře" amatéra v titulu Levně a chutně, kde ukazuje jednoduché a levné recepty.

Vaše komentáře k receptu

  1. Frantisek Pospisil říká: 9.12.2014

    To by mně zajímalo kde koupím balení kuřecích kůží za 2 Kč.

  2. zoltan říká: 19.5.2016

    Upekli jsme kuzicky a bili super

Přidat komentář