Láďova svíčková

Autor receptu Láďa Hruška

Máte k smrti rádi svíčkovou, ale míváte ji maximálně od babičky jednou za čas? Není problém, zkuste recept Ládi Hrušky a naučte se svůj oblíbený recept v levné a rychlé verzi.

 

Extrarychlá svíčková Ládi Hrušky

Kuřecí maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle či oleji. Následně přidáme zeleninovou směs Halali a v hrnci podusíme zhruba patnáct minut (než bude kuřecí maso měkké). Poté maso vybereme ven a omáčku důkladně rozmixujeme.

V hrnečku pak promícháme smetanu a lžíci hladké mouky, vlijeme do rozmixované směsi Halali a krátce povaříme (až do doby, kdy tato omáčka zhoustne). Ochutnáme, popř. podle chuti přidáme trochu cukru. Když nám omáčka přijde hustá až moc, přidáme trochu vody.

Láďova svíčková

Dobrý recept? Dejte mi like a sdílejte ho :-)

O autorovi

Hruška

Ladislav Hruška je reportér a moderátor televize TV NOVA. Znáte ho především jako Potravinového inspektora a nyní ho můžete vídat v roli "kuchaře" amatéra v titulu Levně a chutně, kde ukazuje jednoduché a levné recepty.

Vaše komentáře k receptu

  1. lucie říká: 9.2.2015

    svickovou miluju zítra ji budu varit

Přidat komentář