Kuřecí medailonky s tatarkou

Autor receptu Láďa Hruška

Kuřecí medailonky s tatarkouV zahraničí je tohle jídlo běžné – u nás je spíše dost neokoukané. I proto se Láďa Hruška pokusil s tím něco udělat. Nepotřebujete žádnou marinádu, vše je hotové dřív, než se nadějete. A hodí se ještě dodat – doslova za pár korun!

Ingredience:

balení kuřecích prsních řízků
tatarská omáčka
hladká mouka
sůl a pepř

Postup:

1) Kuřecí prsa nakrájíme na malé plátky, okořeníme a promícháme. Následně přidáme tatarku a dáme do ledničky, kde necháme směs odležet asi půl hodiny.

2)Následně už jen obalíme kousky kuřete v mouce a smažíme na oleji, zhruba tři nebo čtyři minuty z každé strany, tzv. „do zlatova“.

Kuřecí medailonky s tatarkou

Dobrý recept? Dejte mi like a sdílejte ho :-)

O autorovi

Hruška

Ladislav Hruška je reportér a moderátor televize TV NOVA. Znáte ho především jako Potravinového inspektora a nyní ho můžete vídat v roli "kuchaře" amatéra v titulu Levně a chutně, kde ukazuje jednoduché a levné recepty.

Vaše komentáře k receptu

Zatím se k receptu nikdo nevyjádřil. Buďte první!

Přidat komentář