Domácí tavený sýr

Autor receptu Láďa Hruška

Máte rádi tavený sýr? Jasně, zbytečná otázka. Ví to i Láďa Hruška, který Vám přináší recept na domácí „taveňák“. Oproti supermarketu za méně než polovinu peněz a bez „éček“.

 

Domácí taveňák

„Důležité je, abyste použili měkký tvaroh nevaničkový, ale v POZLÁTKU,“ říká Láďa Hruška.

Postup:

  1. Dejte tvaroh do misky, rozmačkejte vidličkou a zlehka posolte.
  2. Přidejte lžičku jedlé sody, promíchejte a nechte několik minut odležet.
  3. V kastrole si rozpusťte malou hrudku másla.
  4. Přidejte rozpuštěné máslo k tvarohu a promíchejte.
  5. Nechte v misce zchladit. Dobrou chuť!

P. s. Co takhle jej namazat na domácí chleba z kuchyně Ládi Hrušky?

Domácí tavený sýr

Dobrý recept? Dejte mi like a sdílejte ho :-)

O autorovi

Hruška

Ladislav Hruška je reportér a moderátor televize TV NOVA. Znáte ho především jako Potravinového inspektora a nyní ho můžete vídat v roli "kuchaře" amatéra v titulu Levně a chutně, kde ukazuje jednoduché a levné recepty.

Vaše komentáře k receptu

Zatím se k receptu nikdo nevyjádřil. Buďte první!

Přidat komentář