Domácí přesnídávka

Autor receptu Láďa Hruška

domácí přesnídávkaMít doma malé dítě – to je skutečně finančně náročná záležitost. Ale po tomhle se bude Vaše ratolest i peněženka opravdu olizovat. A můžete si klidně dát také, je to zdravé a lehké jídlo.

Ingredience:

deset jablek
dva banány
dva hrnky vody
vanilkový cukr
pět lžic cukru
vanilkový pudink
Postup:

1) Jablka zbavíme slupky a nastrouháme nahrubo. Banány pokrájíme na malá kolečka. Obě suroviny poté vložíme do hrnce, zalijeme vodou a povaříme. Po přidání cukru vaříme asi po dobu čtvrt hodiny.

2) V hrnečku pak rozmícháme pudink a přilijeme k ovocné směsi, povaříme ještě asi pět minut. A pak stačí už jen nechat vychladnout!

Domácí přesnídávka

Dobrý recept? Dejte mi like a sdílejte ho :-)

O autorovi

Hruška

Ladislav Hruška je reportér a moderátor televize TV NOVA. Znáte ho především jako Potravinového inspektora a nyní ho můžete vídat v roli "kuchaře" amatéra v titulu Levně a chutně, kde ukazuje jednoduché a levné recepty.

Vaše komentáře k receptu

Zatím se k receptu nikdo nevyjádřil. Buďte první!

Přidat komentář