Domácí langoše za korunu

Autor receptu Láďa Hruška

Láďa Hruška tentokrát přichystal recept na langoše, které jsou jednou z oblíbených tuzemských pochoutek.

Ingredience:

kelímek bílého jogurtu
dva kelímky hladké mouky
lžička kypřícího prášku do pečiva
lžička soli
kečup
tvrdý sýr

Postup:

Jogurt promícháme s moukou a přidáme prášek do pečiva. Těsto pak vypracujeme a vložíme na půl hodiny do lednice. Poté vyválíme tenké těsto a pomocí skleničky vykrájíme kolečka, vložíme je na pečící papír a hurá do trouby – pečeme na 180 stupňů asi osm minut, takříkajíc „do zlatova“. Potom langoše potřeme česnekem, který jsme utřeli se solí a olejem, přidáme i kečup a nastrouhaný tvrdý sýr. Vše je hotové za pár minut a doslova to vychází skoro na korunu za kus!

Domácí langoše za korunu

Dobrý recept? Dejte mi like a sdílejte ho :-)

O autorovi

Hruška

Ladislav Hruška je reportér a moderátor televize TV NOVA. Znáte ho především jako Potravinového inspektora a nyní ho můžete vídat v roli "kuchaře" amatéra v titulu Levně a chutně, kde ukazuje jednoduché a levné recepty.

Vaše komentáře k receptu

  1. katka říká: 23.1.2015

    dnes to skusim

  2. jana říká: 9.2.2015

    Vyzkoušeno, ALE příště je budu jen smažit, ty byly nadýchané, ale z trouby jsem vytáhla tvrdé křupavé placky.

Přidat komentář