Bublanina

Autor receptu Láďa Hruška

Péct bublaninu rozhodně není žádná legrace. Spoustu surovin, ještě víc času a špinavého nádobí. Láďa Hruška ale dokázal vyzrát i na tohle, jeho bublanina je hotová za malou chvilku a rozhodně po ní nezůstane hora nádobí.

Ingredience jsou následující:

2 vajíčka
1 hrnek polohrubé mouky
půl hrnku moučkového cukru
vanilkový puding
půl hrnku vody
půl hrnku oleje
prášek do pečiva
ovoce (třeba jahodový kompot)

Postup: Suroviny vzájemně smícháme. Připravíme si nádobu vhodnou do mikrovlnky, vymažeme máslem a posypeme moukou. Vložíme do této nádoby těsto a pečeme v mikrovlnce asi sedm minut na střední výkon. A můžeme podávat!

Bublanina

Dobrý recept? Dejte mi like a sdílejte ho :-)

O autorovi

Hruška

Ladislav Hruška je reportér a moderátor televize TV NOVA. Znáte ho především jako Potravinového inspektora a nyní ho můžete vídat v roli "kuchaře" amatéra v titulu Levně a chutně, kde ukazuje jednoduché a levné recepty.

Vaše komentáře k receptu

  1. Walter říká: 16.11.2014

    Jak velký je třeba hrnek? 250 nebo 300 ml? Díky.

  2. Vlasta říká: 1.2.2015

    Chuťově velmi dobré, vzhled je horší, 7 minut je malo, asi podle výkonu mikrovlnky, dal jsem nakonec asi 10 min.

Přidat komentář